Campioana Romaniei, Liga Campionilor, National Arena: aceste trei ingrediente sunt suficiente pentru a garanta un spectacol de neuitat. Dar la ce cost, veti intreba. Exact, nici noi nu stim. Ce stim insa este ca oricare va fi acel cost, puteti obtine inca de pe acum o reducere de 40%. Procedura e simpla: intrati pe www.bileteucl.ro si completati toate campurile formularului. Acest lucru va poate aduce un premiu constand intr-un pachet de bilete la cele 3 meciuri ale Otelului disputate pe National Arena, in grupele Ligii Campionilor.

Bilete UCLFoto: Hotnews

Daca nu veti avea acest noroc, veti putea totusi sa achizionati biletele cu reducerea de 40%. Dupa data de 28 august, cand se vor cunoaste adversarii otelului iar biletele vor fi puse in vanzare, veti fi instiintati de pretul pachetului rezervat cu reducerea de 40%, precum si de modalitatile de plata. Puteti achita contravaloarea biletelor cu reducerea de 40% pana pe data de 4 septembrie. Renuntarea la rezervare se poate face fara notificare si fara nici un cost din partea dumneavoastra.

Perioada de rezervari se va incheia pe data de 24 august. Dupa aceasta data, in lipsa unei rezervari, nu veti putea cumpara decat biletele la pret intreg.