Kuban Krasnodar a inregistrat, marti, a patra infrangere din actualul sezon din Premier League (Rusia). Formatia antrenata de Dan Petrescu a pierdut la limita, scor 0-1, in fata ultimei clasate din campionat, Krylya Sovetov Samara. Kuban a coborat astfel pana pe locul al saselea, inaintea derby-ului cu formatia FC Krasnodar.

Dan Petrescu (Kuban Krasnodar)Foto: fckuban.ru

Cu Lacina Traore si Dacian Varga titulari iar Gigel Bucur intrat in minutul 60, Kuban Krasnodar nu a reusit sa se impuna, in etapa a XIII-a, in fata ultimei clasate, Krylya Sovetov Samara. Nejc Pecnik a marcat singurul gol al partidei in minutul 58.

"In repriza secunda am jucat mai bine, dar nu am putut inscrie. Am jucat impotriva unei echipe motivate care a meritat victoria. Noi suntem debutanti in prima liga asa ca nu se poate vorbi de subestimare a adversarului", a declarat dan Petrescu dupa meci.

Kuban Karsnodar este acum la egalitate de puncte cu Rubin Kazan (21 puncte), iar in urmatoarea etapa va avea un meci extrem de important, impotriva celor de la FC Krasnodar.

Clasament:

1. CSKA Moscova 25 puncte

2. Zenit St. petersburg 23 puncte

3. Lokomotiv Moscova 22 puncte

4. Anzi Makhachkala 22 puncte

5. Rubin Kazan 21 puncte

6. Kuban Krasnodar 21 puncte