Steaua s-a intarit din nou de la Unirea Urziceni, insa de aceasta data nu a adus in Ghencea un jucator, ci un nou ajutor pentru Marius Lacatus. Stelistii l-au adus la echipa pe fostul secund al lui Ronny Levy de la Urziceni, Gabriel Caramarin, care va fi al treilea secund al antrenorului Lacatus, alaturi de Edi Iordanescu si Ioan Nagy.

Caramarin (centru), secundul lui LacatusFoto: Agerpres

"Propunerea a venit de la Mihai Stoica, iar eu nu am stat prea mult pe ganduri deoarece sunt incantat ca voi avea ocazia sa lucrez cu Marius Lacatus. Va dati seama ca este un pas inainte pentru cariera mea in antrenorat, mai ales ca inca nu am Licenta Pro", a declarat pentru Prosport noul membru al staff-ului tehnic din Ghencea.

"Cred ca ma voi adapta repede la Steaua pentru ca sunt foarte multe persoane cu care am lucrat si la Unirea Urziceni. Pe langa fotbalisti, ma refer si la oameni din actualul staff tehnic si din conducere. Sunt bucuros ca mi s-a dat posibilitatea sa lucrez la cel mai titrat club din fotbalul romanesc", a adaugat Caramarin.

Gabriel Caramarin va incheia in vara cursurile Scolii de Antrenori, ulterior putand da examenul pentru a obtine Licenta Pro.