Suporterii stelisti au aruncat cu fumigene la meciul cu Utrecht, iar formatia din Bulevardul Ghencea risca sa joace partida cu Liverpool (ultima de pe teren propriu din Europa League) cu portile inchise. Ros-albastrii sunt considerati recidivisti, iar dupa ultimele incidente (de la finalul partidei cu Napoli) bucurestenii au fost amendati cu 30.000 de euro de catre UEFA.

Fumigene la meciul cu Steaua - UtrechtFoto: HotNews.ro / DP

"Sper ca incidentele de la meciul cu Utrecht sa nu fi fost atat de grave incat sa se ajunga la sanctiuni din partea UEFA. Din ce am discutat cu oficialii, nu cred ca se va ajunge la suspendarea terenului, dar vom vedea dupa prezentarea raportului. Tortele sunt foarte greu de gasit, sunt mai mici decat un pix, nu putem sta ca la aeroport. Nu putem decat sa apelam la bunavointa suporterilor. Atmosfera a fost senzationala, ar fi pacat sa nu-i avem pe fani alaturi de noi cu Liverpool" - Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei (sport.ro).

Disputa dintre Steaua si Utrecht (incheiata 3-1) a fost intrerupta pret de cateva minute dupa ce fanii ros-albastrilor de la Peluza Sud au aruncat cu torte pe terenul de joc. In cel mai rau caz, echipa pregatita de Marius Lacatus poate primi o suspendare a propriului teren (sa evolueze cu portile inchise).