​"A revenit dupa noua luni de suspendare, dar nu si-a pierdut din incisivitate si talent. A luptat ca un leu, cu el in teren Fiorentina arata cu totul altfel", a precizat presa italiana in legatura cu revenirea lui Adrian Mutu pe terenul de joc dupa terminarea suspendarii pentru consum de sibutramina. Catania - Fiorentina s-a terminat 0-0, iar romanul a avut cea mai importanta ocazie a formatiei Viola.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

"In teren dupa noua luni de suspendare, si-a dovedit rapid pofta de gol, cu trei tentative in primele zece minute. A muncit si pentru a ajuta apararea. La reluare a obosit, insa este singurul care a încercat sa faca ceva" - Violanews.com.

"A revenit dupa noua luni, direct titular. A luptat ca un leu, a incercat totul, cu siguranta a fost cel mai periculos. In repriza secunda trebuia inlocuit" - Fiorentina.it.

"Mutu a fost o bomba cu ceas ce a inceput sa ticaie imediat. Trei ocazii in primele zece minute. Apoi si-a pierdut din incisivitate, dar nu si dorinta de a juca. S-a prezentat in mare forma, chiar daca a lipsit noua luni" - Firenzeviola.it.

"Mutu nu este inca pregatit suta la suta, dar are calitate si viziune a jocului. Cu el pe teren, Fiorentina arata cu totul altfel" - Firenzerepubblica.it.

"Fenomenul a revenit, iar Fiorentina a devenit mult mai periculoasa, Mutu fiind un pericol constant" - Calciotoscano.it (conform Mediafax).

Cu Mutu integralist, Fiorentina a remizat, scor 0-0, in deplasarea de la Catania. In urma acestui rezultat, formatia Viola se afla pe locul 16 cu noua puncte acumulate in noua etape.