Doua meciuri a rezistat Edi Iordanescu pe banca tehnica a Stelei, patronul ros-albastrilor anuntand, dupa infrangerea de la Galati, ca renunta la serviciile actualului tehnician din Ghencea. Bucurestenii au stat doar cateva ore fara tehnician, Gigi Becali aducandu-l din nou pe Marius Lacatus la carma echipei.

Marius LacatusFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasament.

"I-am spus si lui Gigi ca plecasem in Spania cu un gand, dar cand s-a apelat la mine... Nu sunt Mesia si sa nu credeti ca daca vine Marius Lacatus, succesul este garantat. Cu ajutorul celor din conducerea administrativa si a jucatorilor, sa speram ca vom face treaba buna"- Marius Lacatus (gsptv).

"Este un risc pe care mi-l asum. Tragem linie la finalul campionatului si apoi vedem daca voi continua sau nu. Nu pot avea convingerea ca raman pana la final. Eu am spus-o, totul depinde de rezultate si de pozitia in clasament", a conchis cel supranumit "Fiara".

"Gata, m-am inteles cu Lacatus. De maine (n.r. luni) el va fi antrenorul Stelei. M-am inteles cu el foarte repede. I-am spus ca am in vizor trei jucatori sa-i dau afara, iar el, in mare parte, a fost de acord cu politica clubului" - Gigi Becali (gsptv).

Dupa noua etape disputate, Steaua ocupa locul 4 in Liga 1, cu 15 puncte acumulate (la patru lungimi distanta de liderul Otelul Galati). Marius Lacatus este cel de-al patrulea antrenor al Stelei din actualul campionat dupa Victor Piturca, Ilie Dumitrescu si Edi Iordanescu.