Aflata la al treilea antrenor in acest sezon, Steaua nu se regaseste, echipa din Ghencea fiind intr-o continua cautare a identitatii. De situatia mai putin fasta a ros-albastrilor a profitat Otelul, Sarghi (19') pastrandu-i pe galateni pe prima pozitie. Fara nume mari, dar cu o ambitie si cu o disciplina iesite din comun, echipa lui Dorinel Munteanu este surpriza placuta de pana acum a campionatului.

Edi IordanescuFoto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasament.

Steaua a continuat criza rezultatelor si dupa partida de la Galati, echipa pregatita de Edi Iordanescu fiind invinsa de reusita lui Sarghi (minutul 19). Jocul ros-albastrilor a fost previzibil, Tanase, Bilasco si compania parand in multe momente ca au uitat indicatiile tactite la vestiar.

Otelul a aratat impotriva ros-albastrilor precum antrenorul sau, Paraschiv si compania luptand pentru fiecare minge de parca ar fi fost ultima. Galatiul ramane lider si dupa etapa cu numarul IX, moldovenii impresionand printr-o disciplina de fier.

Cum s-a marcat golul: 19' Sarghi (nemarcat) inscrie din apropiere, dupa o lovitura libera de pe partea stanga executata de Viglianti.

Echipe:

Otelul: Grahovac - Rapa, Sarghi, Costin, Salageanu - Giurgiu, Neagu - Antal, Viglianti, Ochirosii - Paraschiv

Rezerve: Branet, Borbely, Perendjia, S. Ilie, Petean, Cojoc, Pena

Steaua: Tatarusanu - Nicolita, Abrudan, Geraldo, Latovlevic - Bicfalvi, Apostol - Tanase, B. Stancu, Brandan - Bilasco

Rezerve: Lungu, Gardos, Kapetanos, Ricardo Gomes, Surdu, Marinescu, Bonfim