Everton a reusit o revenire "de senzatie" in fata celor de la Manchester United, marcand doua goluri in prelungirile meciului din etapa a patra, incheiat la egalitate, scor 3-3, partida din care Wayne Rooney a lipsit, Ferguson dorind sa-l "crute" de atacul pregatit de suporterii fostei sale echipe.

Everton, revenire "de senzatie" cu Man. United Foto: Reuters

Dupa ce in presa a fost dezvaluita relatia extra-conjugala a lui Wayne Rooney cu o prostituata, fanii lui Everton, fosta echipa a atacantului, erau pregatiti sa-i faca meciul greu lui Rooney. Pentru a-l proteja de "atacul" fanilor, Ferguson a decis cu cateva ore inaintea meciului sa nu-l foloseasca in acest meci.

Gazdele au preluat conducerea in minutul 39, prin Pienaar, dar Manchester a egalat dupa doar patru minute, prin reusita lui Fletcher. Oaspetii au preluat conducerea imediat dupa pauza, dupa golul lui Vidic, iar reusita lui Berbatov din minutul 66 dadea impresia ca Manchester va pleca acasa cu toate cele trei puncte. Insa Manchester a fost surprinsa in doar doua minute, in prelungirile meciului, prin reusitele lui Cahill si Arteta, si pleaca acasa cu un singur punct.

"Acest lucru ne demonstreaza inca o data ce poate sa-ti faca fotbalul si cum un meci in care ai un avans consderabil poate fi distrus intr-o clipa. Am avut multe sanse de a ingropa pe Everton, dar nu am facut-o. Au fost ocazii mari, am facut un meci minunat in prima parte, dar sa ii dam cu piciorul in asemenea hal...", a declarat Ferguson la finalul partidei.

Update: Celalalte rezultate ale zilei in Premier League:

Arsenal Bolton 4-1 (Koscielny '24, Chamakh '58, Song '78, Vela '83/ Elmander '45)

Fulham - Wolverhampton 2-1 (Dembele '49, '90/ Van Damme '10)

Manchester City - Blackburn 1-1 (Vieira '56/ Kalinic '25)

Newcastle - Blackpool 0-2 (Adam '45-penalty, Campbell '90)

West Bromwich - Tottenham 1-1 (Brunt '41/ Modric)

West Ham United - Chelsea 1-3 (Parker '85/ Essien '2, '83, Kalou '17)

Wigan Athletic - Sunderland 1-1 (Alcaraz '87/ Gyan '66)