Dubla lui Wayne Rooney din meciul lui Manchester United cu Fulham, scor 3-0, din cea de-a 30-a etapa i-a urcat pe Diavolii rosii din nou pe pria pozitie in Premier League, Chelsea avand, insa, un meci restanta. Manchester City a reusit sa salveze in ultimul minut un punct din partida cu Sunderland, dupa ce a fost condusa din minutul 9.

Rooney a inscris de doua ori in poarta celor de la Fulham si a ajuns la cota de 25 de reusite pentru Manchester United in acest sezon de Premier League. Rooney a deschis scorul la un minut de la inceperea reprizei secunde, dupa un un-doi cu Nano. Berbatov i-a oferit pe tava golul al doilea lui Rooney, pasandu-i decisiv printre patru adversari. Bulgarul a inchis tabel in minutul 89, dupa o pasa a lui Park.

In lupta pentru locul al patrulea in prima liga engleza, Manchester City s-a chinuit sa smulga un punct celor de la Sunderland. Jones a inscris pentru gazde in minutul 9, iar oaspetii au reusit un gol tarziu, prin Adam Johnson, jucator nascut la Sunderland.

Premier League, etapa a 30-a (rezultatele de duminica):

Manchester United - Fulham 3-0 (Rooney '46, '84, Berbatov '89)

Sunderland - Manchester City 1-1 (Jones '9/ Johnson '90)

Luni se joaca ultima partida a etapei, Liverpool intalnind pe teren propriu pe cei de la Portsmouth

Clasament:

1. Manchester United 66 puncte (30m)

2. Chelsea 64p (29m)

3. Arsenal 64p (30m)

4. Tottenham 52p (29m)

5. Manchester City 50p (28m)

6. Liverpool 48p (29m)