Alexandru Ionita a fost salvarea Rapidului in meciul pe care giulestenii l-au disputat pe terenul celor de la Alba Iulia, in cea de-a 21-a etapa a Ligii 1, marcand singurul gol al partidei dupa doar trei minute de joc. Unirea Alba Iulia ramane fara punct din aceasta confruntare si se indreapta cu pasi siguri catre retrogradare.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Dupa scandalul din meciul cu Timisoara, noile achizitii Dacian Varga si Tibi Balan nu au jucat pentru Rapid in partida cu Alba Iulia, insa acest lucru nu a fost o problema pentru giulesteni, elevii lui Manea reusind sa se impuna.

Alexandru Ionita a profitat de o iesire gresita a lui Cernea si a inscris singurul gol al meciului, cu un sut spectaculos de la peste 35 de metri de poarta Unirii. Una dintre cele mai mari ocazii ale gazdelor a avut loc in prima repriza, atunci cand Bruno a ramas singur cu Bornescu, dar portarul giulestean a intervenit la timp. Spadacio a avut sansa de 2-0 in repriza secunda, dar interventia lui Cernea a pastrat tabela de marcaj intacta.

Partida dintre Unirea Alba Iulia si Rapid a fost intrerupta minute bune in debutul reprizei a doua, Bruno Fernandes parasind terenul plin de sange, dupa un duel cu Jovanovic.

Echipe de start:

Alba Iulia - Cernea, Bucurica, De Sousa, Kanyuka, N. Varga, E. Bruno, C. Cristea, Fl. Dan, Dalbea, Olah, Jovanovic

Rapid - Bornescu, Helder, Fernandes, Iencsi, Ciz, Herea, Lazar, Spadacio, Matic, Grigorie, Al. Ionita