Universitatea Craiova a rezolvat in 20 de minute partida de pe teren propriu cu FC Brasov, contand pentru etapa a XXI-a a Ligii 1 Gamebookers. Oltenii lui Wotte s-au impus cu 3-0 si au parasit pentru moment zona retrogradabila.

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Gaman a deschis scorul in minutul 16, dupa o recentrare in careu a lui Florin Costea, in urma unei lovituri de la colt. Dupa noua minute, Barbu l-a surprins pe Dani Coman cu un sut puternic din afara careului, si a dus scorul la 2-0. Mihai Costea a marcat pentru 3-0, dupa ce Coman a respins in fata un sut al lui Florin Costea (min. 36). Zaharia a ratat incredibil pe finalul primei reprize, iar Craiova a intrat la pauza cu 3-0.

Brasov a reusit sa inscrie in minutul 57, dar arbitrul asistent a ridicat fanionul pentru un ofsaid inexistent, iar centralul Marius Avram a anulat reusita oaspetilor.

Adrian Mititelu, finantator Universitatea Craiova: "De mult nu am mai fost asa de fericit. Au fost momente foarte grele pana acum. Nu ma asteptam la o asemenea diferenta de scor, pentru ca intalneam o echipa foarte buna, dar credeam ca putem invinge. A contat mult daruirea de care au dat dovada jucatorii nostri si diferenta nativa de valoare dintre cele doua loturi. Wotte are aici "material" cu care sa lucreze si echipa si-a dat drumul. Dedic victoria tuturor celor care iubesc aceasta echipa, indiferent ca sunt din Craiova, Severin sau Bucuresti. Nu stiu ce va fi maine, dar astazi noi puteam invinge orice echipa din tara". (prosport.ro)

Echipe de start:

Craiova: Lung Jr, Balace, Gaman, Iliev, Badoi, Dilevski, Barbu, Prepelita, Fl. Costea, Dina, M. Costea

Brasov: Coman, Voicu, Abrudan, Diogo, Ezequias, Roman, Ilyes, Grigore, Munteanu, Zaharia, Hadnagy