Bayern s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor gratie golurilor marcate in deplasare. A fost 3-2 pentru Fiorentina in Italia, dupa 2-1 pentru nemti pe Allianz Arena. Cu toate acestea, Louis Van Gaal recunoaste ca bavarezii i-au eliminat pe italieni cu ajutorul unui gol marcat din off-side. "Mergem mai departe datorita unei decizii gresite", a explicat tehnicianul olandez.

"A fost un meci, exact cum ne si asteptam. Fiorentina a dovedit ca este o echipa foarte buna, cu un antrenor mare (nr. Prandelli). Ar trebui sa folosim tehnologia in fotbal, astfel ar fi eliminate multe dintre erori. Mergem mai departe datoria unei decizii gresite. De asemenea, cred ca este mai mult decat necesar sa avem doi arbitri in teren. Un asemenea proiect mi se pare foarte interesant. Nu este corect ca Irlanda a ratat Cupa Mondiala, tehnologia i-ar ajuta mult pe centrali" - Louis Van Gaal, antrenor Bayern, citat de AFP.

Presa din Italia critica arbitrajul scandalos din partida tur, atunci cand Klose a marcat golul victoriei (90') dintr-o pozitie mai mult decat evidenta de off-side.

"Asta e viata, trebuie sa mergem mai departe. Nu am stiut sa tinem de rezultat, iar jocul ne-a taxat. Am avut multe momente bune, dar acum nu mai conteaza nimic" - Cesare Prandelli, antrenor Fiorentina.

Fiorentina - Bayern 3-2 (Vargas 27, Jovetici 54, 64 - Van Bommel 60, Robben 65).