Jose Mourinho a uimit asistenta dupa meciul cu Chelsea, castigat cu 2-1 de Inter, tehnicianul portughez declarand ca londonezii au avut un penalti neacordat dupa duelul dintre Samuel si Kalou. "Eu sunt intodeauna fair-play si asa voi ramane. A fost penalti, Italia nu a reusit sa ma schimbe", a precizat The Special One. "Daca a fost penalti? Ati vazut si voi meciul" - Carlo Ancelotti, antrenor Chelsea.

"Daca faza s-ar fi petrecut in careul lui Chelsea, mi-ar fi placut ca arbitrul sa-mi dea penalty. Daca a fost penalty pentru Chelsea? Da, a fost. Italia nu a reusit sa ma schimbe. Eu sunt intodeauna fair-play si asa voi ramane. Am obtinut o victorie mare de tot, iar in retur ne vom juca sansele pana la epuizare" - Jose Mourinho, citat de presa din Peninsula.

"Am avut emotii la revenirea pe San Siro si nu erau cele legate de partida cu Inter. Am primit goluri in momentele in care jocul curgea usor in favoarea noastra. Nu cred ca meritam sa pierdem, iar in alta ordine de idei nu vreau sa comentez penaltiul neacordat la Kalou. Ati vazut si voi faza. Nu este o infrangere decisiva, ne gandim cu mare incredere la returul de pe Stamford Bridge. Da, mi-am strans mana cu Mourinho, a fost un gest normal pentru doi oameni educati" - Carlo Ancelotti (Gazzetta dello Sport).

"Chelsea a fost un adversar pe masura. Am reusit sa rezistam opozitiei puternice a englezilor, nu am patit precum Milan cu Manchester. Mourinho este un mare antrenor, iar acest lucru s-a vazut si dupa rezultatul final. Lucio a facut un meci extraordinar" - Massimo Moratti, patron Inter.

Inter Milano a invins cu 2-1 pe Chelsea, intr-o partida contand pentru optimile Champions League, pentru gazde punctand Milito si Cambiasso, in timp ce pe oaspeti a marcat Kalou. Returul va avea loc in data de 16 martie, pe Stamford Bridge.