Cosmin Contra s-a despartit, marti, oficial de clubul la care a activat peste patru ani, Getafe. Fundasul a ales sa paraseasca Primera Division pentru Liga 1, Contra urmand a semna zilele urmatoare contractul cu noua sa echipa FC Timisoara.

"E o zi trista pentru mine. Dupa cei patru ani petrecuti aici am prins drag de toti cei de la Getafe. Cred ca inca mai pot juca fotbal, dar fara sanse la aceasta echipa e complicat. Vreau sa le multumesc celor care m-au ajutat si sa-mi cer iertare deca am gresit fata de cineva in acesti ani", a declarat Contra la despartirea de Getafe.

Contra se va intoarce la FC Timisoara, acolo unde a mai evoluat in perioada 1993-1995 si 2005: "Am avut momente frumoase la Getafe; doua finale de Cupa Spaniei, un sfert de finala a Cupei UEFA. Am visat de mic sa castig campionatul cu Timisoara. Am vorbit cu antrenorul si in doua zile vom semna actele. Nu vor fi probleme deoarece am ajuns la un acord cu ei acum trei saptamani. Nu vin pentru bani, ci vreau sa ajut Timisoara sa castige titlul. Stau pana in mai si in vara vom vedea ce se va intampla, daca raman sau nu la Timisoara. Am avut oferte si din Spania, dar am ales Romania", a declarat Contra in cadrul unei emisiuni la sport.ro.