Luis Fabiano este unul dintre cei mai in forma atacanti de pe Batranul Continent, de serviciile brazilianului interesandu-se multe echipe. Cu toate acestea, Sevilla, actuala sa formatie, a declarat ca il va vinde pe fotbalist, dar numai dupa Cupa Mondiala de Fotbal din 2010.

Fabiano este pe val la Sevilla, iar daca evolutiile sale vor fi la fel si in urmatoarea perioada, atacantul va face parte cu siguranta din lotul cu care Brazilia va ataca Mondialul din Africa de Sud. Acest lucru i-ar creste considerabil valoarea de piata jucatorului.

In plus, nici Fabiano nu isi doreste sa plece in aceasta iarna, fotbalistul precizand ca o schimbare a echipei ar fi periculoasa acum, cu cateva luni inainte de Campionatul Mondial de Fotbal.

"Un transfer in ianuarie ar putea fi periculos, o schimbare a echipei putandu-ma lasa in afara echipei nationale", a declarat Fabiano.

Fotbalistul a fost la un pas de AC Milan in vara acestui an, dar italienii au renuntat in ultimul moment la jucator din cauza pretentiilor financiare ale ibericilor (l-au achizitionat pana la urma pe Huntelaar de la Real Madrid - 15 milioane de euro).

In momentul de fata, Luis Fabiano este dorit de Manchester United si de Chelsea, iar jucatorul a precizat ca ar fi interesat de o viitoare colaborare cu nume mari precum Sir Alex Ferguson sau Carlo Ancelotti.

In varsta de 29 de ani, Fabiano este cotat la aproximativ 28 de milionane de euro, mult peste vara acestui an, atunci cand pentru atacant era oferita suma de aproximativ 20 de milioane de euro.