Atunci cand duc o lupta, oamenii cauta in mod instinctiv aliati si identifica in caracteristicile celor din jur sprijin pentru scopul lor. Asta au descoperit suporterii Stelei si in opozitia lui Bergodi la indicatiile patronului - alianta cu ideile lor.

Chiar fara sa vrea, Bergodi nu era sustinut doar de rezultate. Sprijinul sau venea si din simpatia publicului de pe stadion, care il percepea nu doar ca pe un antrenor special, ci si ca pe singurul om din club care-l domina pe Becali.

Astfel, aseara, publicul Stelei nu a vazut un antrenor demis de la carma unei echipe care joaca fotbal putin si are rezultate pe masura, ci un domn adevarat demis de cea mai stridenta si isterica pitipoanca din Liga 1.

Din acest motiv, se poate spune ca Becali a luat o decizie care alimenteaza dorinta fanilor de a-l vedea afara din Ghencea. Asta chiar daca unii vor spune ca a scapat de un antrenor care-l punea oarecum in umbra sau care-l impiedica sa faca absolut ce dorea la echipa.

De fapt, tocmai aceste lucruri reprezentau un avantaj pentru el.

Noul antrenor, Stoichita, nu emana independenta lui Bergodi, deci nu ofera fanilor garantia ca Steaua va fi altceva decat jucarie pentru inspiratiunea tehnico-tactica a patronului.

Si nimic nu irita mai mult tribuna decat gandul ca Steaua chiar este a lui Becali, din absolut toate punctele de vedere.