Cu cateva zile inainte de partida cu Romania, francezii sunt relaxati si privesc cu destula incredere catre confruntarea cu formatia pregatita de Razvan Lucescu, strategia lui Domenech fiind aceea de a juca la fel ca in a doua repriza a meciului de la Constanta, incheiat 2-2. Atunci, Cocosii Galici i-au dominat pe tricolori printr-un foarte bun joc ofensiv.

"In partida cu Romania vom incerca pe cat posibil sa jucam precum in repriza a doua a disputei de la Constanta. Atunci am avut una dintre cele mai bune reprize ofensive din ultimii doi ani" - Raymond Domenech, selectioner Franta.

"Meciul tur este o amintire frumoasa pentru mine, chiar daca nu am castigat. Am avut 20 de minute dificile, am primit doua goluri foarte rapid, dar am stiut sa revenim. Mentalitatea de invingatori ne-a ajutat sa revenim de la 0-2 in deplasare. Am fi putut sa castigam pe final. Trebuie sa-i punem sub presiune foarte repede si sa-i tinem in terenul lor, pentru a nu-i lasa sa joace" - Yoann Gourcouff, mijlocas Franta.

"Am hotarat ca este mai bine ca Domenech sa ramana in functie si sa califice Franta. Nu va fi schimbat in cazul unor esecuri cu Romania si Serbia. Cand luam o decizie, ea ramane definitiva. Domenech va ramane pana la finalul mandatului" - Jean-Pierre Escalettes, presedintele Federatiei Franceze de Fotbal.

Partida dintre Franta si Romania se va disputa sambata, 5 septembrie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Paris, fiind transmisa in direct de TVR1.

Clasament:

1 Serbia 7 6 0 1 15 5 18p

2 Franta 6 4 1 1 8 6 13

3 Lituania 7 3 0 4 6 6 9p

4 Austria 6 2 1 3 7 9 7p

5 Romania6 2 1 3 7 10 7p

6 Feroe 6 0 1 5 1 8 1p.