In cei 19 ani petrecuti la Manchester United, Ryan Giggs nu si-a pus niciodata problema sa paraseasca echipa lui sir Alex Ferguson. "De ce as vrea sa plec cand la United am fost tot timpul fericit?", a spus veteranul de 35 ani. Incoronat drept cel mai bun jucator al anului in Anglia, Giggs a bifat meciul cu numarul 800 pentru United in semifinala de Liga Campionilor impotriva lui Arsenal.

"Nu s-a pus niciodata problema sa plec. Numele meu a fost legat de cateva cluburi de-alungul timpului, dar au fost simple povesti. De ce as vrea sa plec cand la United am fost tot timpul fericit?", a spus galezul.

Giggs a castigat cu United 11 titluri in Premier League si trei trofee Champions League, marcand peste o suta de goluri. De altfel, golul marcat de mijlocasul "Diavolilor rosii" in poarta lui Arsenal, in FA Cup 1999, a fost votat cea mai frumoasa reusita din istoria competitiei. "Cateodata, nu-mi vine sa cred ca eu am fost in stare sa marchez asemenea goluri", a mai spus Giggs despre reusitele sale. "Acum, nu as mai putea cu siguranta. Eram mult mai rapid atunci si puteam sa-mi depasesc adversarii mult mai usor decat o fac acum".

Vezi aici golul lui Ryan Giggs din FA Cup