Manchester United a invins cu 1-0 pe Arsenal in mansa tur a semifinalei Ligii Campionilor, iar acest scor pare sa-i multumeasca pe ambii tehnicieni. Veteranul sir Alex Ferguson e incantat de jocul bun al jucatorilor sai si de ocaziile numeroase pe care si le-au creat, in timp ce francezul Wenger e convins ca pustii sai vor intoarce rezultatul, in retur, pe Emirates.

"Sunt multumit de rezultat", a spus antrenorul de 67 de ani al lui United. "Pasele si miscarea in teren au fost foarte, foarte bune si am jucat tot timpul cu un ritm ridicat. Poate ca ar fi trebuit sa inscriem patru goluri, dar daca ma intrebai inainte de meci ce-mi doresc spuneam ca vreau doar sa castigam si sa nu luam gol acasa. Stiu ca Manchester United poate sa inscrie acasa la Arsenal si asta e o povara pe care Wenger trebuie sa o duca.

"Dupa meciul cu Arsenal, poti spune ca am jucat bine si ca ne-am creat multe ocazii de a marca. Problema mare era daca nu am fi avut acele ocazii. Sunt convins ca aceasta echipa isi poate crea sanse de gol pe Emirates, normal ca vor aparea schimbari tactice si ca echipa va arata putin altfel, dar nu trebuie sa uitam ca avem avantajul unui gol".

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal

"