Manchester United a invins cu 1-0 pe Arsenal in mansa tur a semifinalei Ligii Campionilor, iar acest scor pare sa-i multumeasca pe ambii tehnicieni. Veteranul sir Alex Ferguson e incantat de jocul bun al jucatorilor sai si de ocaziile numeroase pe care si le-au creat, in timp ce francezul Wenger e convins ca pustii sai vor intoarce rezultatul, in retur, pe Emirates.

"Sunt multumit de rezultat", a spus antrenorul de 67 de ani al lui United. "Pasele si miscarea in teren au fost foarte, foarte bune si am jucat tot timpul cu un ritm ridicat. Poate ca ar fi trebuit sa inscriem patru goluri, dar daca ma intrebai inainte de meci ce-mi doresc spuneam ca vreau doar sa castigam si sa nu luam gol acasa. Stiu ca Manchester United poate sa inscrie acasa la Arsenal si asta e o povara pe care Wenger trebuie sa o duca.

"Dupa meciul cu Arsenal, poti spune ca am jucat bine si ca ne-am creat multe ocazii de a marca. Problema mare era daca nu am fi avut acele ocazii. Sunt convins ca aceasta echipa isi poate crea sanse de gol pe Emirates, normal ca vor aparea schimbari tactice si ca echipa va arata putin altfel, dar nu trebuie sa uitam ca avem avantajul unui gol".

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal

"A fost un meci greu, care s-a jucat intr-un ritm extraordinar. United a inceput mai bine ca noi partida si daca te uiti la statisticile privind ocaziile de gol e clar ca ei au dominat. Partea pozitiva a meciului de pe Old Trafford este ca avem doar un singur gol de recuperat pe terenul nostru si sunt convins ca veti vedea un alt Arsenal in mansa retur. Avem calitatea sa rasturnam situatia.

Almunia a fost excelent. Gibbs a facut un meci foarte bun din nou, este un fundas de viitor. Nu am fost destul de periculosi in atac, in defensiva am facut un joc exact. Sunt increzator ca Arsenal va fi echipa cea mai buna in retur".