Atitudinea ostila a suporterilor Stelei din meciul cu FC Vaslui nu ii da pace lui Marius Lacatus. Daca patronul din Ghencea nu a fost deloc miscat de mesaje precum "Un cioban ce se crede dictator, un argat cu iz de tradator - plecati din Ghencea" sau "Piei Satana", Lacatus este dezamagit de bannerul afisat de aceeasi fani care i-au scandat numele cand si-a dat demisia.

"Ai fost un simbol cu demnitate si onoare / Cum ai putut sa te intorci pe banca, oare?" a fost mesajul afisat de suporteri in timpul partidei cu Vaslui.

"Ma racaie bannerul afisat de suporteri si acum. Dupa o perioada lunga in care suporterii au fost alaturi de mine, acest lucru poate sa te doara. Eu am discutat cu baiatul implicat in acel banner, pentru ca sa aflu care sunt motivele pentru care a fost facut. Se batea cap in cap cu unele lucruri pe care cei din galerie le spuneau.

Eu vreau sa fiu iubit de suporteri, dar trebuie sa suport si anumite lucruri care nu-mi plac. Am vrut sa stiu daca bannerul a fost facut de 3, 4, 5 suporteri sau a fost facut pentru ca asa s-a dorit. Sunt niste baieti tineri care au vrut sa se manifeste intr-un fel... legat ca eu am plecat de la Steaua si m-am intors langa acelasi patron. Dar eu cand am plecat, toti imi strigau numele, acum ca m-am intors sunt bannere de acest fel.", a spus Lacatus la Sport.ro.