"Franta va castiga fara probleme meciul cu Slovacia", ii linisteste Alin Sania pe colegii sai. Marele absent de la Mondialul din Croatia e sigur ca Romania se va califica mai departe dupa partida cu slovacii. Cristian Gatu nu este atat de optimist ca Sania. "Nu trebuie neglijata forta si tenacitatea Slovaciei", avertizeaza presedintele FRH.

"Cu Ungaria am pierdut noi, nu au castigat ei. In meciul cu Australia am ratat foarte mult pentru ca ne-am permis un joc mai relaxat. Maine nu trebuie neglijata forta Slovaciei si tenacitatea cu care abordeaza intreaga partida, din primul pana in ultimul minut. Nu avem forta de atac din cauza absentei lui Sania. Acumulam experienta daca ne calificam mai departe", a spus Cristian Gatu la GspTv.

"A fost un meci de antrenament. E un avantaj pentru meciul cu Slovacia pentru ca vom fi mai proaspeti decat ei. Franta va castiga fara nicun fel de probleme meciul cu slovacii. Sunt ferm convins ca baietii vor da totul pe teren si vom trece in partea a doua" , a adaugat Sania.

Clasament Grupa A:

1. France 3 48 6p

2. Slovakia 3 37 5p

3. Hungary 3 27 5p

4. Romania 4 11 4p

5. Argentina 3 -13 0p

6. Australia 4 -110 0p