Dupa Dinamo si CFR Cluj, face si Steaua primele transferuri de iarna. Finantatorul George Becali a anuntat un transfer doi pentru unu: ii da pe Semedo si Rada la Vaslui si il ia la schimb pe N'Doye. "Mi s-a spus ca N'Doye este cel mai bun mijlocas din Romania", a declarat patronul ros-albastru.

"Deja am inceput transferurile. Azi am facut un transfer la Steaua, va pleca un jucator strain si va veni altul. Cel care va pleca nu este Dayro Moreno, ci Semedo. Dar nu vine Cesinha de la Rapid. Este vorba de N'Doye de la Vaslui. Pentru el l-am dat si pe Rada. M-a impresionat cind am vazut un sut puternic tras de el de la distanta. Mi s-a spus ca N'Doye este cel mai bun mijlocas din Romania. Am dat aproape 2,5 milioane pe Semedo si Rada, deci cam atat am dat si pe N'Doye. Ei oricum nu jucau, daca nu joaca nici N'Doye, va trece si el pe banca", a declarat Becali, pentru sport.ro.

Finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu a confirmat transferurile. "Am avut o discutie cu domnul Becali astazi. Transferul este ca si facut. Mai e doar un singur pas si jucatorii sa semneze. Este doar un schimb, nu sint bani la mijloc. Pe mine nu ma sperie faptul ca Semedo a jucat mai slab, e decizia lui Viorel Moldovan. Cred ca el poate sa il relanseze. Avem nevoie de Rada si Rada are nevoie de noi, la fel si Semedo. La Vaslui avem foarte multi extracomunitari, asta e o problema.", a spus Porumboiu in cadrul unei emisiuni televizate, la GspTv.