Jucatorii Fiorentinei au sperat intr-o victorie impotriva Stelei, in fata suporterilor veniti sa-si sustina favoritii pe stadionul Artemio Franchi. Dar, surpriza! Zapata a refuzat sa primeasca vreun gol de ziua lui. "Am facut tot pentru a obtine cele trei puncte, dar nu am reusit si exista un sentiment de regret pentru asta", a declarat la sfarsitul meciului Alberto Giraldino.

"Cred ca 0-0 este un rezultat corect. Am jucat si acum trei zile; am dat tot ce am putut in seara asta. Am facut tot pentru a obtine cele trei puncte, dar nu am reusit si exista un sentiment de regret pentru asta", a spus Giraldino, potrivit uefa.com

Portarul Fiorentinei e, totusi, multumit de rezultat. "Avand in vedere modul in care am jucat acasa in sezoanele recente, am fi putut face mai mult in seara asta. Trebuie luat in considerare faptul ca jucam la fiecare trei zile si nu e destul timp incat sa indreptam greselile pe care le facem in timpul meciurilor. Cred ca pauza asta ce va veni va face bine jucatorilor. Ne-am dariut pe teren, chiar daca jocul nu a fost la fel de bun ca in alte dati. Un punct e mai bun decat nimic".

Frey a adaugat ca reactia fanilor, dezamagiti de rezultat, e justificata: "Cel mai important lucru e ca au fost acolo la sfarsitul meciului. Oamenii au dreptul sa-si exprime opiniile, iar daca echipa a jucat prost, nu cred ca fluieraturile fac rau cuiva".