​Real Madrid și Manchester City nu au înșelat așteptările fanilor, meciul de pe Santiago Bernabeu fiind un adevărat regal fotbalistic. Șase goluri, ocazii mari, faze spectaculoase, un duel care și-a respectat din plin afișul generos. După 3-3 contra „cetățenilor”, Carlo Ancelotti vorbește despre cum se poate califica Madridul în semifinalele Champions League.

Carlo AncelottiFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

>> Marea nemulțumire a lui Pep Guardiola după remiza spectaculoasă contra Realului

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Real Madrid și Manchester City, scor 3-3.

*Trebuie să ai un cont pe siteul UEFA pentru a vedea imaginile.

Ancelotti spune că dacă Realul va repeta evoluția bună și la retur, atunci se poate califica în semifinalele Champions League

„Finala” din sferturi. Așa a fost numit duelul dintre Real și City, iar cele două echipe s-au ridicat din plin la nivelul așteptărilor.

A rezultat un meci cu răsturnări de scor, cu dramatism, cu fotbal spectacol și cu șase goluri pe Bernabeu.

Realul și City au încântat asistența marți seara, remiza spectaculoasă (3-3) lăsând larg deschisă ușa calificării în semifinalele Champions League.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti a spus că echipa sa are multe lucruri pozitive cu care pleacă după duelul de marți seara, iar dacă elevii săi vor juca la același nivel și la returul de la Manchester, atunci Madridul se poate califica în semifinalele Champions League.

„A fost un meci echilibrat, ambele echipe și-au împins limitele până la maxim. Un duel foarte disputat. Atâta timp cât am reușit să punem presiune, am arătat o formă de apreciat.

Am încercat din greu să profităm de capacitatea noastră de a juca un fotbal cu tranziții rapide. Evident, ne-am fi dorit să plecăm cu un avantaj fie el și minim înainte de partida retur.

Dar, per total trebuie să fim mulțumiți cu multe lucruri din această seară. Dacă vom repeta evoluția bună din această seară și la meciul retur, atunci cred că ne putem califica în semifinale” - Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid, citat de siteul oficial al UEFA.

Real Madrid - Manchester City 3-3

Au marcat: Dias '12 (autogol), Rodrygo '14, Valverde '79 / Silva '2, Foden '66, Gvardiol '71

În cealaltă partidă a serii, Arsenal Londra și Bayern Munchen au remizat, scor 2-2.

De știut:

  • Partidele retur se vor disputa în data de 17 aprilie (miercuri), pe Etihad Stadium din Manchester și Allianz Arena din Munchen.
  • Reamintim că miercuri, 10 aprilie, vor avea loc meciurile Atletico Madrid vs Borussia Dortmund și PSG vs FC Barcelona (ambele vor începe la ora 22:00 și vor fi transmise în format LiveBLOG pe HotNews.ro.