​Thomas Tuchel va pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, iar actuala campioană a Germaniei trebuie să caute un înlocuitor.

Zinedine ZidaneFoto: Indira / Zuma Press / Profimedia

>> Dorit de Bayern și Liverpool, antrenorul momentului din Europa a ales pe cine va pregăti sezonul viitor

Zinedine Zidane, noua țintă a conducerii lui Bayern Munchen

Bayern Munchen începuse negocierile cu Xabi Alonso pentru ca acesta să preia echipa din vară, însă cel mai râvnit antrenor din Europa a anunțat că va rămâne la Bayer Leverkusen și din sezonul următor.

Acum, conducerea grupării bavareze trebuie să găsească o altă variantă pentru banca tehnică, iar cotidianul AS anunță că Zinedine Zidane a devenit noua prioritate a nemților.

Liber de contract de trei ani după despărțirea de Real Madrid, Zidane ar fi soluția ideală pentru campioana ultimelor 11 sezoane din Bundesliga, mai ales că Franck Ribery ar urma să fie antrenor secund.

Sursa citată menționează că Zizou și-ar dori să o preia pe Juventus Torino sau chiar echipa națională de fotbal a Franței, cum se zvonea și în sezonul trecut.

Zinedine Zidane a antrenat în două perioade Real Madrid (2016-2018 și 2019-2021), cu care a câştigat trei trofee în Liga Campionilor și câte două în La Liga.