Real Madrid și sponsorul său tehnic Adidas plănuiesc să revoluționeze echipamentele sportive pentru sezonul viitor. După câțiva ani în care albastrul, negrul sau violetul predominau față de alte tendințe, va avea loc o schimbare majoră.

Logo Real Madrid pe un tricouFoto: Liam Asman / Alamy / Alamy / Profimedia

Real Madrid va evolua în echipament portocaliu și maro în sezonul viitor

Pentru sezonul viitor, Real Madrid a pregătit două rânduri de echipamente în culori inedite.

Cum era de așteptat, primul rând de echipament va avea culoarea albă, dar al doilea și al treilea urmează să fie portocaliu, respectiv maro, scrie Marca.

Madrilenii au mai evoluat în portocaliu în urmă cu zece ani, mai ales în meciurile din Champions League, când formația condusă de Carlo Ancelotti câștiga în optimi cu scorul de 6-1 în fața celor de la Schalke.

Cu toate acestea, culoarea maro nu a fost prezentă în istoria Realului, chiar dacă în ultimii ani Adidas le-a propus echipamente roșii, roz sau verzi.

Un adevărat pariu pentru sezonul viitor, care coincide cu venirea lui Kylian Mbappe, ceea ce ar reprezenta o adevărată bombă în materie de vânzare de tricouri.

De altfel, Real Madrid se poate lăuda cu cel mai valoros tricou din lume, care aduce venituri de peste 250 de milioane de euro pe sezon, datorită celor trei sponsori majori, Adidas, Fly Emirates și HP.