Cristiano Ronaldo și-a pus suporterii francezi în cap după ce a declarat acum câteva săptămâni că nivelul campionatului din Arabia Saudită este peste cel din Ligue 1. Recent, o legendă a fotbalului din Hexagon l-a criticat dur pe lusitan.

Cristiano Ronaldo, Al-NassrFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Frank Leboeuf l-a desființat pe Cristiano Ronaldo după ce acesta a declarat că Saudi Pro League este peste Ligue 1

Cristiano Ronaldo și-a atras antipatia suporterilor din Hexagon după ce a transmis într-un interviu faptul că Ligue 1 este sub campionatul din Arabia Saudită.

Declarația lusitanului l-a deranjat foarte tare și pe Frank Leboeuf, fost internațional francez, câștigător al Cupei Mondiale (1998) și al Euro 2000.

„Mă enervează când îl aud pe Cristiano Ronaldo spunând că Saudi Pro League este un campionat mai bun decât cel din Ligue 1. De ce crezi că a ales să facă acest comentariu despre Ligue 1 și nu despre campionatul portughez?

Pentru că Lionel Messi a jucat acolo. Am foarte mult respect pentru el ca jucător, dar, hai, taci! Este nedrept față de Ligue 1.” - a transmis acesta, potrivit Daily Mail.

Mai mult decât atât, francezul a continuat asaltul la adresa lui CR7 și a menționat în ce condiții ar putea naționala Portugaliei să repete performanța de la EURO 2016.

„Pentru mine, Portugalia este una dintre favoritele la Campionatul European din această vară. De fapt, cred că poate câștiga EURO, dar numai dacă Ronaldo nu va juca.

Nu poți șterge nimic din ceea ce a făcut Cristiano pentru fotbal doar pentru că s-a retras în Arabia Saudită. Vreau să-i mulțumesc că a dus sportul la un alt nivel, dar există un sfârșit pentru toată lumea. Are tot dreptul să joace în Arabia Saudită, deși nu sunt sigur că avea nevoie de și mai mulți bani.” - a încheiat Frank Leboeuf.