Arabia Saudită își propune să dea o nouă lovitură de imagine în fotbal, în Saudi Pro League fiind doriți în vara acestui an mai mulți jucători de valoare care evoluează în Europa.

Mo SalahFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mo Salah, Kevin De Bruyne, Virgil van Dijk, Bruno Fernandes și Bernardo Silva, pe lista șeicilor pentru a fi transferați în Arabia Saudită

Conform surselor ESPN, șeicii vor să aducă un nou lot important de fotbaliști care să mute din atenția microbiștilor către campionatul din Arabia Saudită.

De știut:

  • Reamintim că în acest moment în Saudi Pro League evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Neymar, Karim Benzema, Sergej Milinkovic-Savic, Koulibaly, Ruben Neves, Kante, Carrasco, Kessie, Firmino, Moussa Dembelle, Wijnaldum, Sadio Mane, Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic și Telles.

Ambițiile șeicilor sunt însă mari: în dorința unei vizibilități cât mai mari, aceștia vor să aducă un nou lot important de fotbaliști cu nume.

După cum s-a putut vedea în ultimii ani, banii nu sunt o problemă pentru cei care conduc fotbalul din Arabia Saudită.

Conform sursei citate, Mo Salah (Liverpool), Kevin De Bruyne (Mancheste City), Virgil van Dijk (Liverpool), Raphael Varane (Manchester United), Alisson (Liverpool), Casemiro (Manchester United), Bruno Fernandes (Manchester United), Bernardo Silva (Manchester City) și Andreas Pereira (Fulham) sunt pe lista scurtă a șeicilor pentru a fi transferați în vara lui 2024.

Sursele din Arabia Saudită ale celor de la ESPN spun că nu se așteaptă să fie egalat recordul de $957 de milioane din 2023, dar insistă asupra faptului că strategia de transferuri din Saudi Pro Legue va fi la fel de agresivă.