​Dennis Man este la cel mai bun sezon de când joacă pentru Parma Calcio, iar șansele ca el să prindă un transfer important în vara acestui an au crescut considerabil.

Dennis ManFoto: Massimiliano Carnabuci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Denis Drăguș și cluburile care se află pe urmele sale

>> Paul Pogba, suspendat patru ani din fotbal după ce a fost testat pozitiv la testosteron

Scouterii Borussiei Dortmund vin să îl vadă pe Man la meciul dintre Ternana și Parma

Dennis Man are 10 goluri și 5 pase decisive în 23 de etape în actuala ediție a Serie B, iar șansele ca acesta să prindă un transfer important cresc la fiecare meci pe care acesta îl joacă în tricoul Parmei.

Internaționalul român a fost la un moment dat în atenția celor de la AC Milan și Napoli, iar acum italienii de la Tuttomercatoweb anunță că scouterii Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul pe care Parma îl va juca în deplasare la Ternana, pentru a-l urmări pe Man.

„Borussia Dortmund, sâmbătă, la Terni, cu ochii pe Dennis Man de la Parma. Bundesliga cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana – Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentului român gialloblu.

Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de piață.” - au scris aceștia.

Cu o cotă de piață de 5 milioane euro, Man își dorește să promoveze alături de Parma în primul eșalon al fotbalului italian.

„Cel mai bun Man de până acum. Românul are mai multe goluri marcate în acest sezon decât cele adunate în ultimele două. Fabio Pecchia a lucrat mult timp pentru a scoate ce este mai bun din Dennis Man, iar în acest sezon a reușit.

Românul este unul dintre jucătorii de bază din echipa „cruciaţilor”. Este cel mai bun marcator al echipei, cu zece reușite, dar și autorul a câtorva assist-uri, ceea ce i-a permis formației pregătită de Fabio Pecchia să își consolideze poziția de lider.

Pentru prima dată de când a ajuns la Parma, Dennis Man a ajuns la cifre impresionante și a marcat mai multe goluri decât în sezoanele precedente.” - scriu cei de la Parma Live.

>> UEFA a sancționat-o pe Bayern după ce suporterii și-au făcut de cap în meciul cu Lazio