Bayern Munchen a pierdut prima manșă a optimilor UEFA Champions League, 1-0 cu Lazio, iar suporterii au ieșit în evidență într-un mod negativ în confruntarea ce a avut loc pe Stadio Olimpico.

Bayern Munchen si fanii saiFoto: Alexander Pohl / Zuma Press / Profimedia

Suporterii lui Bayern au aprins torțe și au aruncat cu obiecte în teren la meciul din optimile UEFA Champions League

Bayern Munchen nu are parte de un sezon grozav, fiind pe locul doi în campionatul Germaniei, la 8 puncte în spatele lui Bayer Leverkusen.

Mai mult decât atât, gruparea antrenată de Thomas Tuchel a pierdut și prima manșă a optimilor UEFA Champions League cu Lazio, scor 1-0.

Formația din Bavaria a mai primit o veste proastă, dar de această dată, vina aparține suporterilor care au făcut deplasarea pe Stadio Olimpico.

Concret, aceștia au aprins torțe în sectorul ce le-a fost rezervat și au aruncat cu petarde și alte obiecte direct pe teren.

UEFA s-a autosesizat cu privire la incidentele ce au avut loc la disputa cu Lazio și a amendat campioana Germaniei cu suma de 50.750 de euro.

În plus, suporterii lui Bayern nu vor avea voie să facă următoarea deplasare în cupele europene, clubul având interzis la a le vinde bilete fanilor. Această sancțiune se va aplica fie în sferturile acestui sezon de Champions League, dacă Bayern se califică, fie în următoarea stagiune.