PSG a remizat în partida cu Rennes, scor 1-1, în etapa cu numărul 23 din Ligue 1, iar antrenorul Luis Enrique a ținut să transmită un mesaj legat de Kylian Mbappe, jucătorul care va părăsi echipa la finalul sezonului.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

>> Ligue 1: PSG, salvată în prelungiri de la a doua înfrângere a sezonului – Rezultatele etapei

Luis Enrique anunță că PSG trebuie să învețe să joace fără Mbappe

După anunțul lui Kylian Mbappe că va părăsit PSG la finalul sezonului, dar și zvonurile că a semnat deja cu Real Madrid, vedeta francezilor se află încă în prim plan.

Dacă în partida cu Nantes a fost introdus în ultima jumătate de oră, internaționalul a revenit în primul unsprezece al parizienilor la meciul cu Rennes.

Surprinzător însă, Mbappe a fost înlocuit de Luis Enrique în minutul 65, când echipa era condusă, dar nou intratul Goncalo Ramos a adus egalarea în final.

După meci, antrenorul spaniol și-a motivat decizia și a ținut să transmită un mesaj ferm.

„Mai devreme sau mai târziu va trebui să învățăm să jucăm fără Kylian. Când voi considera de cuviință va juca, așa fac toți antrenorii.

Îmi doresc competitivitate maximă pentru sezon viitor. Îmi doresc ca toți titularii să profite de această oportunitate” – a declarat Enrique, conform Marca.

Revenit printre titulari chiar pe Parc des Princes, Mbappe a fost bine primit de fani, care par că îi vor rămâne alături până la plecarea de la Paris.