​După plecările lui Lionel Messi și Neymar, dar și a sosirii lui Luis Enrique pe banca tehnică, PSG a intrat într-un soi de reconstrucție, iar formația din Ligue 1 țintește construirea unei echipe stelare la Paris.

Eduardo CamavingaFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

>> Kylian Mbappe și recordul stabilit în meciul cu Real Sociedad din UEFA Champions League

Eduardo Camavinga - Achraf Hakimi, schimbul pregătit de Paris Saint Germain și Real Madrid

PSG este cu un pas în sferturile UEFA Champions League, însă parizienii se gândesc deja la sezonul următor.

Luis Enrique își dorește să construiască o linie de mijloc tânără și de temut, iar spaniolul își dorește să înceapă în primul rand cu Zaire-Emery, fotbalistul de 17 ani format chiar la academia clubului.

Mai mult decât atât, jurnaliștii de la Defensa Central anunță că antrenorul echipei de pe Parc des Princes a transmis conducerii că și-l dorește pe Eduardo Camavinga, aflat sub contract cu Real Madrid până în vara anului 2029.

PSG nu este dispusă să plătească clauza de reziliere a francezului și ar fi înaintat către Real Madrid o propunere de schimb cu Achraf Hakimi, fundașul marocan care a mai jucat la Real Madrid în sezonul 2017/18.

Internaționalul marocan și-a exprimat dorința de a ajunge pe Santiago Bernabeu, mai ales că Real este în căutare de înlocuitor pentru Dani Carvajal.

Eduardo Camavinga este cotat la 90 de milioane de euro, în timp ce Achraf are o cotă de piață de 65 de milioane de euro.