​Girona, revelația sezonului în LaLiga, a fost surclasată de Real Madrid, scor 4-0, iar antrenorul Michel a explicat că echipa sa nu este candidată la titlul de campioană a Spaniei, deși se află pe locul 2.

Jucatorii echipei GironaFoto: Bagu Blanco/Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> LaLiga: Real Madrid, victorie categorică în fața revelației sezonului

Michel a explicat că Girona nu este candidată la titlu în LaLiga

Michel a explicat că Girona nu se poate lupta pentru titlu cu marile puteri din Spania (Real, Barcelona și Atletico) și a precizat că echipa sa se află „în prezent într-un vis” în care „intenționează să rămână”.

„Trebuie să recunoşti când adversarii tăi sunt mai puternici (...) Am văzut un mare Madrid în această seară. Dacă vor continua aşa, cred că va fi foarte complicat să îi vedem cum pierd puncte şi să nu fie campioni.

Este o înfrângere din care avem de învăţat, care ne pune la locul nostru. Nu suntem la acelaşi nivel cu Real Madrid şi mai avem încă una sau două trepte de parcurs până să ajungem la acel nivel.

În campionatul nostru se joacă împotriva lui Athletic Bibao, Real Sociedad, Bétis, Valencia... Nu putem juca în aceeaşi curte cu Real Madrid, Barça şi Atlético. Nu suntem a patra candidată la titlu” - Michel, antrenorul echipei Girona.

Valencia a fost ultima echipă care a câștigat titlul în fața marilor puteri din Spania, în sezonul 2003/04.

>> Absență importantă pentru Real Madrid - Starul Jude Bellingham s-a accidentat

Clasamentul din LaLiga

1. Real Madrid – 61 puncte / 24 meciuri

2. Girona – 56 p / 24 m

3. FC Barcelona – 50 p / 23 m

4. Atletico Madrid – 48 p / 23 m

5. Athletic Bilbao – 45 p / 23 m

6. Betis Sevilla – 38 p / 24 m