Radu Drăgușin este jucătorul român al momentului după ce a fost transferat în Premier League de către cei de la Tottenham. Fundașul de 21 de ani a și debutat în meciul cu Manchester United.

Radu DrăgușinFoto: Kieran McManus/Tottenham Hotspur / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gary Neville a avut dificultăți în a-i pronunța numele lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a devenit acum câteva zile cel mai scump fotbalist român din istorie, după ce Tottenham i-a plătit lui Genoa suma de 25 de milioane de euro.

În vârstă de 21 de ani, internaționalul român a debutat deja pentru formația antrenată de Ange Postecoglou, fiind introdus pe teren în minutul 85 al partidei cu Manchester United (2-2).

Gary Neville, fost internațional englez și în prezent analist al Sky Sports, a încercat în direct să pronunțe numele lui Drăgușin, însă a avut ceva dificultăți, reușind să îi spună doar „Drăgușan”.

„Cu fundașii ăștia, cu Drăgușan… Cum se zice? Drăgușin… Te uiți la echipă și te întrebi cum de s-a întâmplat să aibă Tottenham o asemenea echipă.

Transferuri bune, antrenor bun. Ai trei fundași centrali tineri, Drăgușin, Van de Ven și Romero, ai doi fundași laterali entuziasmanți, un portar bun. Ai un mijloc bun.

Tottenham poate să aibă o traiectorie ascendentă până la finalul sezonului. E o echipă pe care îți place să o vezi.” - a spus Neville.

Momentul în care Gary Neville pronunță numele lui Drăgușin poate fi văzut la minutul 12:15