Mircea Lucescu a renunțat la a mai antrena după ce s-a despărțit de ucrainenii de la Dinamo Kiev, însă antrenorul român are șanse mari să revină pe banca tehnică a unui club din Turcia.

Mircea LucescuFoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Beșiktaș și-a trimis reprezentații la București pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu

Beșiktaș este doar pe locul 6 în Superliga Turciei, iar oficialii clubului vor să facă o schimbare majoră și neașteptată la nivelul băncii tehnice.

Concret, cei de la Fanatik scriu că delegații clubului din Turcia au sosit la București pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să revină în antrenorat.

În frunte cu Samet Aybaba, managerul general al celor de la Beșiktaș, turcii vor ca Lucescu să preia echipa chiar din această iarnă, pentru a reveni în zona cupelor europene.

Senol Guneș a fost demis la începutul lunii octombrie din cauza rezultatelor dezamăgitoare. La aproximativ un an după ce fusese numit în funcție. În locul său a fost numit Burak Yilmaz ca interimar. Dar acesta a rezistat doar o lună. La ultimele partide pe bancă a stat Riza Calimbay, antrenorul cu portarii.

Pe lângă un salariu pe măsură, turcii i-ar fi promis lui Lucescu și niște transferuri importante, ținând cont că diferența față de locul 1, ocupat de Fenerbahçe, este de 15 puncte.