Luis Suarez va fi coleg cu Lionel Messi la Inter Miami, după ce bunul prieten al argentinianului a ajuns la un acord cu gruparea din MLS, anunţă presa americană şi cea spaniolă.

Luis Suarez, GremioFoto: SILVIO AVILA / AFP / Profimedia

Luis Suarez și Lionel Messi, colegi la Inter Miami în MLS

Suarez s-a despărţit recent de formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, pentru care a marcat 29 de goluri în 50 de meciuri disputate pe parcursul acestui an.

„El Pistolero” (36 de ani) va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit cotidianului El Pais.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost coleg la echipa catalană, scrie Agerpres.

Inter Miami, echipă antrenată de argentinianul Gerardo „Tata” Marino, va debuta în noua ediţie a Major League Soccer pe 21 februarie, când va înfrunta formaţia Real Salt Lake.

Înainte de acest prim joc oficial, americanii vor disputa meciuri amicale cu echipele saudite Al-Hilal şi Al-Nassr, la care evoluează vedetele Neymar, respectiv Cristiano Ronaldo.