​Vestea finalului de săptămână este furnizată de jurnaliștii de la Sport.es, publicație apropiată de gruparea FC Barcelona. Sursa citată spune că actuala campioană a Spaniei este interesată de serviciile lui Radu Drăgușin.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Nota primită de Radu Drăgușin - Internaționalul român, printre cei mai buni contra lui Juventus

Radu Drăgușin, pe lista Barcelonei, spune Sport.es

Internaționalul român în vârstă de 21 de ani are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro cu Genoa, actuala sa echipă.

Jurnaliștii de la Sport.es spun că Barcelona este interesată de un transfer în fereastra de „mercato” din iarna lui 2024.

>> Explicațiile lui Xavi după ce Barcelona a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie

„Barcelona îl monitorizează pe fundașul central român. Acesta are doar 21 de ani și o înălțime impresionantă de 1.91 metri. Este un fost fotbalist al lui Juventus, iar evoluțiile sale din acest sezon nu pot fi trecute cu vederea.

Este un jucător de bază pentru naționala României și de el se interesează mai multe cluburi, în special din Premier League. Clauza sa de reziliere este de 30 de milioane de euro” - Sport.es.

Născut pe 3 februarie 2002, Radu Drăgușin a jucat până acum la echipele Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa. Conform Transfermarkt, Drăgușin are o cotă de piață de €10 milioane.