Chiar dacă și-a dat demisia de la Dinamo Kiev la începutul lunii noiembrie, Mircea Lucescu nu se gândește să renunțe la meseria de antrenor, iar ultimele discuții pot reprezenta o adevărată lovitură pe final de carieră.

Mircea LucescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mircea Lucescu ar putea antrena în Ligue 1 – Negocieri cu Olympique Lyon

Deși s-a vorbit despre o revenire la Dinamo sau la unul dintre granzii din Turcia, Mircea Lucescu poate ajunge în Franța unde s-ar duela cu un alt român, Ladislau Boloni.

Conform Sport.ro, antrenorul în vârstă de 78 de ani se află în discuții cu Olympique Lyon, de șapte ori consecutiv campioană a Franței și câștigătoare a cinci cupe.

Dacă în alte vremuri ajungeau în semifinalele Champions League, francezii au început foarte slab sezonul și ocupă ultima poziție în Ligue 1, cu o singură victorie și patru remize în 13 etape.

Lyon a început sezonul cu fostul selecționer Laurent Blanc la cârmă, dar acesta a rezistat doar patru etape.

A fost înlocuit cu italianul Fabio Grosso, dar nici acesta nu a reușit să resusciteze echipa, fiind demis în urmă cu o săptămână.

Interimarul Pierre Sage va sta pe banca celor de la Olympique Lyon la derbiul cu Marseille de miercuri seară, după partidă urmând să se ia o decizie în privința noului antrenor principal.