Real Madrid a primit o lovitură grea după ce Vinicius Junior s-a accidentat în ultimul meci jucat și pierdut de naționala Braziliei, contra Columbiei (scor 2-1). Madrilenii nu se vor putea baza pentru două luni pe acesta și au găsit o variantă de avarie pentru lipsa brazilianului.

Timo WernerFoto: Ronny Hartmann / AFP / Profimedia

Timo Werner, soluția Realului pentru pierderea lui Vinicius Junior

Pauza internațională i-a dus noi probleme lui Carlo Ancelotti la Real Madrid.

Vicecampioana Spaniei i-a pierdut pe Eduardo Camavinga și Vinicius Junior, iar conducerea clubului de pe Santiago Bernabeu are de gând să aducă forțe proaspete încă din această iarnă.

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Real Madrid ar vrea să îl aducă pe Timo Werner, jucătorul care evoluează în prezent la RB Leipzig.

Cu două goluri în actualul sezon de Bundesliga, Werner s-a întors în Germania după o aventură nereușită la Chelsea.

Acum, fotbalistul de 27 de ani ar putea avea șansa carierei, dacă într-adevăr Realul va decide să îl transfere în această iarnă.

FIFA va trebui să îi plătească lui Real Madrid o compensație pentru absența lui Vinicius. Despăgubirea se va calcula din 14 decembrie, când vor trece 28 de zile de la momentul accidentării.

Mai mult decât atât, FIFA acordă bani doar dacă accidentarea îl ține pe jucător departe de teren mai mult de 28 de zile. Forul internațional oferă 20.548 de euro pentru fiecare zi în care jucătorul stă pe bară, în urma unei accidentări la echipa națională.

În cazul lui Vinicius, compensația minimă este de 863.016 euro, dacă brazilianul nu va juca 10 săptămâni. Compensația va depăși un milion de euro dacă atacantul lui Real Madrid va fi internat timp de 50 de zile, anunță cotidianul Mundo Deportivo.