Rămasă încă din startul sezonului fără Thibaut Courtois și Eder Militao, accidentați, Real Madrid a primit o nouă lovitură după ce Eduardo Camavinga a părăsit antrenamentul la naționala Franței din cauza unei probleme la genunchi.

Eduardo CamavingaFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Eduardo Camavinga s-a accidentat la naționala Franței după un contact cu Ousmane Dembele

Real Madrid nu a fost foarte activă pe piața transferurilor în această vară, iar formația antrenată de Carlo Ancelotti a început sezonul prost, după ce i-a pierdut pe Thibaut Courtois și Eder Militao.

Cei doi au suferit accidentări foarte grave și vor lipsi o perioadă îndelungată de timp.

Deși la nivel de club competițiile sunt în pauză, ca urmare a partidelor programate în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, „los blancos” continuă să primească vești proaste.

Potrivit presei din Hexagon, Eduardo Camavinga s-a accidentat miercuri la un antrenament în cantonamentul naționalei Franței.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano menționează că mijlocașul lui Real Madrid a acuzat dureri mari la genunchi după un contact cu Ousmane Dembele și a părăsit sesiunea de antrenament.

Jucătorul care și-a prelungit recent contractul cu Real Madrid până în vara anului 2028 va fi supus mai multor investigații medicale, pentru a se putea determina exact cât de gravă este accidentarea.