Leroy Sane este într-o formă excepțională în acest sezon, iar evoluțiile sale atrag nume mari din Europa. Dacă se știa deja că Pep Guardiola dorește să-l readucă pe fotbalistul german înapoi, acum, Real Madrid și Barcelona au devenit și acestea interesate de jucătorul lui Bayern Munchen.

Leroy SaneFoto: ULMER/Markus Ulmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Pep Guardiola și-l dorește și el pe Leroy Sane

În vârstă de 27 de ani, Leroy Sane este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din primele 5 campionate ale Europei.

Extrema lui Bayern Munchen are 8 goluri și 6 pase decisive în 11 apariții în Bundesliga, fiind o piesă de rezistență și în naționala Germaniei.

Un produs al academiei celor de la Schalke, Sane a fost cumpărat în vara anului 2016 de Manchester City pentru suma de 52 de milioane de euro, însă după 4 sezoane a fost vândut la Bayern pentru 49 de milioane de euro.

Acum, Guardiola vrea să încerce să îl readucă pe acesta pe Etihad Stadium, însă cetățenii vor avea parte de concurență.

Real Madrid și Barcelona au intrat și ele pe fir și se interesează tot mai mult de jucătorul care are contract cu Bayern până în vara anului 2025.

Ambele cluburi din LaLiga au suferit pierderi uriașe în această pauză internațională. Echipa lui Carlo Ancelotti l-a pierdut pe Vinicius, iar Barcelona nu se va mai putea baza sezonul acesta pe Gavi.

Sane a vorbit recent despre posibilitatea de a pleca de la Bayern, iar cea mai titrată echipă din Bundesliga i-a propus deja prelungirea contractului.

„Nu m-am gândit încă la asta (n.r. la transferul la o altă echipă). Clubul vrea să aibă discuții (n.r. pentru prelungirea contractului), dar în acest moment vreau să mă concentrez pe acest sezon. Bayern rămâne prima mea opțiune, nu există niciun dubiu în această privință.” - a declarat Leroy Sane.

75 de milioane de euro este cota de piață a lui Leroy Sane, conform Transfermarkt.