​Mircea Rednic este în prezent pe banca tehnică a celor de la UTA Arad, iar chestionat pe marginea a două subiecte care stârnesc multe polemici a oferit răspunsuri pe loc. Vorbim despre „războiul” pentru palmares și siglă dintre FCSB și CSA Steaua, dar și cel dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.

Mircea RednicFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

În urmă cu câteva săptămâni, Rednic vorbea cu subiect și predicat despre conflictul dintre cele două echipe de la Craiova.

Tehnicianul spunea atunci că „adevărata Universitatea Craiova” este echipa lui Adrian Mititelu (FC U Craiova 1948), iar despre formația patronată de Mihai Rotaru a spus că este „Craiovița”.

Recent, cel supranumit „Puriul” a fost întrebat despre „războiul”parcă fără sfârșit dintre FCSB și CSA Steaua.

Rednic nu a stat prea mult pe gânduri și a vorbit clar despre acest subiect.

„FCSB este Steaua? Da! Acuma iar o să apară… Asta e părerea mea. E un om care a preluat, a investit și indiferent ce o să spună alții, asta e părerea mea”, a precizat Mircea Rednic, citat de Fanatik.

CSA Steaua evoluează în Liga 2 și momentan nu are drept de promovare indiferent de locul pe care s-ar clasa, în timp ce FCSB (finanțată de Gigi Becali) este lideră în SuperLiga.

De cealaltă parte, ambele echipe din Craiova se găsesc în primul eșalon fotbalistic al țării: Universitatea Craiova pe locul 5, cu 23 de puncte, iar FCU Craiova 1948 pe locul 14, cu 15 puncte.

>> Verdict în cazul procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB - Decizia luată de Curtea de Apel București