Farul Constanța a fost eliminată joi din Cupa României, cu toate că mai are un meci de jucat în grupe. Campioana României a pierdut în deplasare la FC Buzău, scor 1-0, iar Gică Hagi a tras un semnal de alarmă după ce echipa a ratat un nou obiectiv.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța, al patrulea meci fără victorie

Aflată pe loc de play-out în SuperLiga României, campioana Farul Constanța a mai ratat un obiectiv.

Formația antrenată de Gică Hagi a pierdut în deplasare la FC Buzău, în runda a doua a grupelor Cupei României și a fost eliminată din competiție, deși mai are un meci de disputat.

Cu o echipă experimentală trimisă în teren de Hagi, Farul a jucat modest împotriva formației din liga a doua, iar la finalul disputei, antrenorul constănțenilor a tras concluzii după al patrulea joc fără victorie și a avut un avertisment pentru elevii săi.

„Am venit cu o echipă tânără. Avem probleme de sănătate cu mulți jucători. Am lăsat mai mulți jucători acasă și astăzi am dat oportunitate multora. Trebuie să arate că merită, dar, din păcate, puțină personalitate, lucruri puține pe fază personală, să arate că se pot impune.

Trebuie să fii mai iute și mai inteligent decât adversarul. Am jucat cu o echipă tânără și am vrut să le dau șansă copiilor. Unii mi-au plăcut, alții mai puțin. Important e că ei au câștigat experiență împotriva unui adversar bun.

Mă așteptam mult mai mult de la cei experimentați. În continuare vom merge pe identitatea noastră. Puteam să facem mai multe, dar am obținut puțin în seara asta. Nu cred că e un moment de criză. Suntem acolo, dar trebuie să ne trezim. Trebuie să jucăm mult mai bine și să atacăm poarta.” - a declarat Hagi, potrivit Digi Sport.