Zlatan Ibrahimovic a pus punct carierei de fotbalist la finalul sezonului precedent, însă este gata să revină la AC Milan și să îl ajute pe antrenorul Stefano Pioli. Fostul mare fotbalist ar fi primit deja o propunere din partea conducerii.

Zlatan IbrahimovicFoto: Antonio Calanni / AP / Profimedia

Conducerea Milanului vrea să îi ofere lui Zlatan Ibrahimovic un rol în staff-ul lui Stefano Pioli

AC Milan a deschis noul sezon de UEFA Champions League și a remizat pe San Siro, 0-0 cu Newcastle.

La începutul săptămânii, Zlatan Ibrahimovic a fost prezent la Milanello și a avut o discuție cu jucătorii, ca urmare a rezultatului slab din Derby Della Madonnina, cu Inter (5-1).

Totodată, presa din Italia scrie că acesta nu ar fi fost singurul motiv pentru care Ibrahimovic ar fi venit la baza de antrenament.

Potrivit sempremilan.com, conducerea celor de la AC Milan ia în calcul să îi ofere lui Zlatan un rol în cadrul clubului sau chiar în staff-ul condus de Stefano Pioli.

Gazzetta dello Sport scrie că cel mai probabil Zlatan Ibrahimovic ar urma să devină ambasadorul Milanului. El a fost prezent și pe stadion la meciul cu Newcastle United.

În cele 163 de apariții în tricoul celor de la AC Milan, Ibrahimovic a marcat 93 de goluri și a oferit 35 de pase decisive.