După cazul de violență domestică ce l-a avut în prim-plan pe Mason Greenwood, Manchester United are încă un jucător care se află în prezent în centrul unui scandal de violență domestică, Antony. Fotbalistul a fost adus de la Ajax Amsterdam pentru 95 de milioane de euro.

AntonyFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Antony de la Manchester United se consideră nevinovat în contextul scandalului de violență domestică

Antony, fotbalistul pentru care Manchester United a plătit nu mai puțin de 95 de milioane de euro, este în centrul unui scandal de violență domestică, după ce a fost acuzat de fosta sa iubită că ar fi bătut-o și amenințat-o cu moartea.

Antony a fost exclus imediat din lotul naționalei Braziliei, iar Manchester United a anunțat recent prin intermediul unui comunicat de presă faptul că poliția a pornit o anchetă în cazul acestuia.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a ieșit public și a transmis că este nevinovat, iar adevărul va ieși la iveală.

„Nu am suportat niciodată violența împotriva femeilor. Este greșită. 100% greșită. Am o mamă, o soră și nu aș vrea ca ele să pățească așa ceva vreodată.

Să lovești o femeie nu este ceva ce trece prin capul meu. Știu că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală. Știu că sunt mulți oameni care mă critică, dar adevărul se va afla.

Faptul că naționala m-a exclus din lot? A fost foarte greu. S-a simțit rău, mai ales când știi că motivul pentru care s-a întâmplat asta nu este real.

Nu am atins-o niciodată pe fata aceea. Sunt 100% sigur că nu am atins o femeie. Voi veni cu dovezi. Oamenii vor vedea adevărul. Știu sigur că nu am comis violență fizică.” - a declarat Antony.