Antony, fotbalistul celor de la Manchester United, a fost acuzat de fosta sa iubită de violență domestică și a părăsit cantonamentul naționalei Braziliei. Manchester United a emis un comunicat de presă în acest sens.

AntonyFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Manchester United a transmis că poliția a început o anchetă în cazul de violență domestică în care este implicat Antony

Manchester United are parte de un nou caz „Mason Greenwood”, după ce brazilianul Antony a fost acuzat de fosta sa iubită de violență domestică.

Gabriela Cavallin, fosta iubită a acestuia, a publicat pe social media mai multe conversații purtate în trecut cu starul lui United și îl acuză pe acesta de violență și amenințări cu moartea.

„Mi-a spus că dacă nu rămân cu el, nu voi fi cu nimeni, pentru că eram însărcinată cu copilul lui. Mi-a spus că fie stau cu el, fie eu, el și copilul vom muri. I-am spus că sunt însărcinată și mă sperie. Tremuram de frică.” - a declarat aceasta.

Manchester United, clubul care a achitat suma de 95 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Antony de la Ajax Amsterdam, a emis un comunicat de presă în care a detaliat situația pe care o traversează fotbalistul.

„Manchester United recunoaște acuzațiile aduse împotriva lui Antony și constată că poliția efectuează mai multe anchete.

În așteptarea unor informații suplimentare, clubul nu va face alte comentarii.

Ca și club, luăm această chestiune în serios și luăm în considerare impactul pe care aceste acuzații și raportările ulterioare îl vor avea în prim plan pe cel acuzat.” - se arată în comunicatul oficial al clubului.

După ce conversațiile private dintre cei doi au ajuns în spațiul public, starul brazilian a fost exclus din lotul Selecao pentru meciurile cu Bolivia și Peru, din preliminariile Cupei Mondiale 2026.