Rămas liber de contract după despărțirea de Paris Saint Germain, Sergio Ramos a revenit la Sevilla după o pauză de 18 ani, iar fostul internațional spaniol a avut un mesaj pentru jucătorii care au ales să meargă în America și Arabia Saudită.

Sergio Ramos, in tricoul SpanieiFoto: Indira / Zuma Press / Profimedia

Sergio Ramos a refuzat oferte din Arabia Saudită și Major League Soccer

Sergio Ramos a revenit după 18 ani la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională de fotbal a Spaniei a semnat din postura de jucător liber de contract cu Sevilla și va încasa un salariu foarte mic în comparație cu ce propuneri a primit din Turcia, America și Arabia Saudită.

Ramos era dat ca transferat la Al-Ittihad, însă fundașul în vârstă de 37 de ani a ales să revină în LaLiga și a semnat cu Sevilla.

Cu o cotă de piață de 4.5 milioane de euro, conform Transfermarkt, Ramos a dezvăluit ce l-a determinat să semneze cu formația andaluză și de ce a refuzat să meargă în Arabia Saudită sau Turcia.

„Am avut oportunitatea de a continua la Paris pentru doi ani, dar nu m-am văzut (n.r acolo). Am fost mereu ghidat de implusuri și de inima mea. Nu de bani. De aceea nu m-am dus în Arabia sau în MLS. De aceea, am riscat până 'în minutul 93' pentru a semna cu Sevilla.” - a declarat acesta, potrivit Mirror.