Deși a avut oferte din Turcia și Arabia Saudită, Sergio Ramos a decis să semneze cu Sevilla, clubul care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Sergio Ramos la naționala SpanieiFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Sergio Ramos revine la Sevilla după 18 ani

Sergio Ramos rămăsese liber de contract în această vară după despărțirea de Paris Saint Germain, iar fostul internațional spaniol a fost ofertat atât de echipe din Turcia, cât și de cele din Arabia Saudită.

Cu toate că a avut oferte importante pe masă din punct de vedere salarial, Ramos a ales să revină la Sevilla, echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist.

Sunt 18 ani de când Ramos o părăsea pe Sevilla pentru a ajunge la Real Madrid, iar luni fundașul spaniol a fost prezentat oficial la formația din LaLiga.

„Astăzi este o zi foarte specială pentru mine, emoționantă. În sfârșit revin acasă și aștept cu nerăbdare acest moment.

Voi simți din nou cum se să îmbraci tricoul Sevilliei și să port această emblemă pe piept. Sunt 18 ani de când am plecat, am făcut multe greșeli și profit de moment pentru a-mi cere scuze de la fanii echipei care s-au simțit ofensat de cuvintele și gesturile mele.

Cred că suntem toți în aceeași barcă, în aceeași familie. Vreau să vă spun că sunt un alt jucător, sunt aici să dau totul și să împing în aceeași direcție.” - a spus Sergio Ramos.