Sepsi Sfântu Gheorghe nu a reușit să producă surpriza în Norvegia și a pierdut returul cu Bodo/Glimt cu scorul de 3-2. Câștigătoarea Cupei și a Supercupei României a trimis meciul în prelungiri, dar a pierdut după ce gazdele au înscris din lovitură de la 11 metri.

Liviu CiobotariuFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Liviu Ciobotariu a acuzat arbitrajul în duelul cu Bodo/Glimt

România nu va avea anul acesta nicio reprezentantă în grupele UEFA Conference League.

Farul a fost învinsă în returul cu Helsinki (2-0, 3-2 la general), iar Sepsi a continuat seara de coșmar a României, după eșecul suferit în Norvegia, cu Bodo/Glimt (3-2, 5-2 la general).

Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a revenit de la 0-2 în partida cu norvegienii, dar a cedat în reprizele de prelungiri, când diferența a fost făcută de reușita lui Pellegrino, din lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei, tehnicianul covăsnenilor a comentat evoluția elevilor săi, dar s-a declarat nemulțumit și de arbitraj.

„În primul rând, vreau să îmi felicit jucătorii pentru meciul de astăzi, cu excepția primelor 25 de minute. Îi felicit pentru parcurs, cred că am arătat foarte bine și ne-am luptat pentru a obține rezultate pozitive. Părasim competiția cu un gust amar.

Au fost probleme de arbitraj. La golul lui Ștefănescu nu a fost ofsaid și la golul lui Pellegrino a fost ofsaid, unu-doi metri. Am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică.

Ne-a rămas să ne concentrăm pe campionat și pe Cupa României. Trebuie să ne refacem fizic pentru meciul cu UTA, am respectat prea mult adversarul în primele 25 de minute. În rest, le-am spus jucătorilor că sunt mândru de ei.” - a declarat acesta la conferința de presă, potrivit Digi Sport.