Lionel Messi a ieșit din nou în evidență la Inter Miami, argentinianul oferind două pase de gol în meciul contra celor de la FC Cincinnati, din semifinalele Cupei SUA.

Lionel MessiFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Lionel Messi spune că nu vrea să se retragă momentan din fotbal

Partida dintre Miami și Cincinnati s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, dar formația la care joacă Messi s-a impus în cele din urmă la loviturile de departajare (scor 5-4).

Argentinianul a transformat unul dintre penaltiurile echipei sale.

Într-un interviu pentru Apple TV+, Messi (36 de ani) a vorbit despre adaptarea de la noua echipă, dar și despre retragerea din fotbal.

„Sincer, nu mă gândesc încă la asta (n.r. la retragere). Îmi place să joc, să fiu pe teren cu o minge, să fiu competitiv şi să mă antrenez.

Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să mă bucur cât pot, cât timp sunt bine, şi vom vedea. Cel mai important lucru este să profit la maximum de ceea ce a mai rămas, fie că e mult sau puţin.

Trebuie să profiţi la maximum de fiecare moment, pentru că nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic.

Am avut doi ani dificili (n.r. la PSG). Adevărul este că nu a mers bine, ne-am luptat.

La Miami este un pic ca şi cum ne-am întoarce la viaţa pe care o aveam la Barcelona: să ne bucurăm de viaţa de zi cu zi, de copii, într-o familie care este bine. Mă bucur şi de viaţa sportivă de zi cu zi, ceea ce nu era cazul (n.r. la Paris)” - Lionel Messi.

Pe 27 septembrie, Inter Miami va juca împotriva celor de la Houston sau Salt Lake City în finala Cupei USA.

Ar putea fi al doilea trofeu pe care Lionel Messi îl câștigă alături de Inter Miami după Leagues Cup.

Pasă de gol oferită de Lionel Messi la ultimul meci jucat de Inter Miami